Ons verhaal

Reeds in 1975 maakte ik, Tony Van den Bergh, kennis met mede-eigendom. Als mede-eigenaar ondervond ik aan den lijve wat een onprofessionele syndicus kan aanrichten. Samen met een andere mede-eigenaar werd met heel wat commotie de zittende ‘syndicus’ ontslagen en besloten we het zelf te doen.

Omwille van mijn bouwkundige opleiding was het technische en praktische aspect volledig mijn ding. Mijn toenmalige collega leerde me het boekhoudkundige aspect aan.
Onze manier van werken viel duidelijk in de smaak want al snel beheerden we een aantal grote gebouwen. Dit gaf me de kans mijn kennis van de wet op mede-eigendom uit te breiden. Heden durf ik mezelf een specialist te noemen.

Na een tiental jaren besloten we elk onze weg te gaan en in 1995 zag TRIGON BVBA het licht.

Destijds namen bijna alle kantoren naast hun hoofdactiviteit als vastgoedmakelaar het beheer van mede-eigendom er als nevenactiviteit bij. TRIGON was bij de eerste om zich exclusief bezig te houden met het professioneel beheren van patrimonium en nog steeds pleiten we voor een doorgedreven specialisme.

Voornamelijk door een consequent principiële houding en daaruit volgende mond-aan-mond reclame is TRIGON uitgegroeid tot wat het vandaag is: een succesvol kantoor in Sint-Niklaas met bijkantoor in Antwerpen en Oostende, bemand door gedreven en enthousiaste medewerkers. Met enige trots stel ik vast dat de vraag naar onze knowhow en ervaring nog steeds groeiende is. Wij zullen er dan ook dagdagelijks naar blijven streven onze dienstverlening te optimaliseren door een strikte toepassing van onze waarden.

Contact